NOVOSTI BIOGRAFIJA MUZIKA GALERIJA VIDEO TWITTER

Darija Luna Band

Iz Užica sa frontmenom Darijom Lukić (finalistkinjom takmičarskog šoua Prvi Glas Srbije 1.sezona), poznavaoci i izvođači su domaće, popularne strane, zabavne, narodne i izvorne narodne muzike. Iskustvom na različitim manifestacijama kako u našoj i susednim zemljama, tako i svetu (Amerika, Kanada, Rusija...) stekli su simpatije i epitet najboljeg hotelskog band-a. Autori muzike u serijama, prateći bend mnogih muzičkih zvezda naše estrade.
Svojom muzikom želimo preneti dobro raspoloženje i pozitivnu energiju ma gde to bilo, jer mnogi znaju zašto.

Darija Lukić (vokal)

Daša vokal, ljupka Užičanka prepoznatljiva po svom specifičnom glasu, srdačnosti i dobrom raspoloženju. Bavi se muzikom od malih nogu, a akitivnim pevanjem u band-u Luna od svoje 17. godine. Interpretator svih muzičkih pravaca na više svetskih jezika, finalistkinja takmičarskog šoua Prvi Glas Srbije (prva sezona).

Bondžulic Savo (klavijature,vokal)

Potiče iz muzičke porodice sa dugogodišnjom tradicijom, muzički obrazovan, večiti student na muzičkoj akademiji, odsek kompozicija.

Aleksandar Savić (harmonika,klavijatura)

Aca Beli, solista virtuoz na harmonici, kako potiče iz muzičke porodice sa instrumentom se druži od ranog detinjstva. Poznavalac i izvođač više muzičkih stilova na sebi svojstven način.

Simić Vladimir (bubanj udaraljke)

Sima, perkusionista i bubnjar benda, već duži niz godina važna karika u kreiranju našeg kvalitetnog i prepoznatljivog zvuka, svih muzickih stilova.

Stevan Popović (gitare,buzuki,vokal)

Stiv, najmlađi član benda, iz muzičke porodice,svojim umećem daje doprinos modernijem zvuku našeg benda.

Boban Radojević (vokal)

Iz muzičke porodice, interpretator više muzičkih pravaca.